24 juni, 2024

Valodds

Oberoende nyheter och odds på politik

Så kan även spel på Donald Trump rättas som vinst

2 min read

Den som spelade på att Joe Biden skulle bli vald till USA:s nästa president i valet 2020 har fått sina vinstpengar av Unibet. Nu meddelar spelbolaget att de även kommer betala ut vinst på Donald Trump om det skulle visa sig att han sitter kvar som president.

Den 7 november meddelade amerikanska medier att Joe Biden kommer att vinna presidentvalet, efter att ha säkrat tillräckligt många elektorsröster. Därefter rättade Unibet spelet på vem som skulle vinna presidentvalet 2020 och betalade ut vinsterna till de som spelat på Biden.

– Vi gör allt vi kan för att erbjuda den bästa upplevelsen till våra kunder, och vi vet att de uppskattar och efterfrågar snabba utbetalningar på vunnet spel. Därför valde vi att betala ut vinsterna, när vi ansåg det var ställt utom rimligt tvivel att Biden skulle vinna, säger Per Carlander, Sverigechef på Unibet.

Spel på Donald Trump är just nu förlustspel

Eftersom Joe Biden ännu inte officiellt valts till president av elektorskollegiet finns det en teoretisk möjlighet för Donald Trump att sitta kvar i Vita Huset.

Därför går Unibet nu ut med löftet att om Trump skulle bli den som utropas till president kommer även de som spelat honom att få sina vinster utbetalade.

– Årets presidentval är extraordinärt och för att vara tydlig mot våra kunder som frågar sig vad som händer om Trump trots allt skulle vinna så går vi nu ut med detta löfte till våra spelare, säger Per Carlander.

Spel på Joe Biden rättas som vinst oavsett

Unibet meddelar att inga vinster kommer att dras tillbaka för de som spelet på Biden som segrare.

– Om Trump får sitta kvar som president blir det såklart en kostnad för oss, men det är vi beredda att ta för att göra våra kunder nöjda, avslutar Per Carlander.

Villkoret för att få sin vinst utbetalad är att Donald Trump svärs in som president den 20 januari 2021. Om det skulle inträffa kommer de lagda spelen med Trump som vinnare, som i nuläget rättats som förlorat spel på Unibets sajt, att betalas ut.

Läs mer om odds på politik och se oddsen på riksdagsvalet 2022 här på Valodds hemsida.

© Valodds.se | Newsphere by AF themes.